Wat kan jouw organisatie doen om meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen?

Wij zijn van mening dat iedere organisatie een bijdrage kan leveren aan het vergoten van de participatie van mensen met een beperking, door middel van sport. Zo zijn er revalidatieartsen die cliƫnten doorverwijzen naar sportverenigingen na behandeling, zorgprofessionals die clubvrijwilligers trainen bij het omgaan met speciale doelgroepen, huisartsen die aandacht besteden aan bewegen tijdens consults en commerciƫle instellingen die diensten of middelen ter beschikking stellen aan het verbeteren van de randvoorwaarden om te kunnen bewegen dichtbij huis. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Ook met ons samenwerken?

Help je mee om mensen met een handicap het plezier van bewegen te laten ervaren? En hen zo nog meer de kans te bieden maatschappelijk mee te doen? Bijvoorbeeld door een verbeterde gezondheid, een grotere sociale kring en zelfredzaamheid. Maar ook door het ontwikkelen van talent door middel van sport en bewegen.

Neem contact met ons op

 

Rotterdam Sport op Maat is een netwerkorganisatie, diverse partijen werken samen door vanuit hun eigen kracht bij te dragen aan de doelstellingen van Rotterdam Sport op Maat. Graag nodigen de partnerorganisaties anderen uit om zich bij deze beweging aan te sluiten. Graag verkennen we de mogelijkheden.