'Kids Runs' Rotterdam Marathon ook voor kinderen met beperking


09 februari 2012

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar worden ook dit jaar de Kids Runs op de zaterdag 14 april, één dag voorafgaande aan de ABN AMRO Marathon Rotterdam georganiseerd. Op zaterdag vanaf 15.00 uur zullen de Kids Run 1 km en de Kids Run 2,5 km starten op de Coolsingel. Dit jaar is het ook mogelijk voor kinderen met een beperking om mee te lopen en te genieten van de sfeer bij de ABN AMRO Kids Runs.

Bij beperkingen kun je denken aan zowel een lichamelijke - als geestelijke beperking. Met elk kind mag een begeleider meelopen. Zo weet je dus zeker dat iedereen een goede run loopt. Het is ook leuk om je als groep, van een sportvereniging of school bijvoorbeeld, in te schrijven. Helaas laat het parcours het niet toe om met een rolstoel of handbike deel te nemen.

Lopen voor “KidsRights”
Gebruik de ABN AMRO Kids Runs als sponsorloop voor het goede doel “KidsRights”. Ieder kind heeft talenten, ieder kind heeft dromen. “KidsRights” vindt dat ieder kind het recht heeft om het grote potentieel dat het in zich heeft te ontplooien. Meer informatie over dit doel: www.kidsrights.org

Schrijf je nu in!
Kun jij ook niet meer wachten tot de ABN AMRO Kids Runs 2012, schrijf je dan snel in. Kinderen met een beperking en hun begeleiders kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@rotterdamsportopmaat.nl. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk het officiële inschrijfformulier.

Voor meer informatie over Rotterdam Sport op Maat: www.rotterdamsportopmaat.nl
 

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.