Collecteert jouw vereniging mee van 29 maart t/m 4 april 2015?


23 januari 2015  /  Bron: Fonds Gehandicaptensport

Het is al bijna weer zover: de landelijke collecteweek van Fonds Gehanicaptensport! Ook dit jaar zullen weer duizenden vrijwilligers zich er voor inzetten zo veel mogelijk geld op te halen voor de sporters met een handicap. Want om als gehandicapte te kunnen sporten zijn er vaak aanpassingen nodig. Bijvoorbeeld aanpassingen aan het sport- en spelmateriaal of de sportaccommodatie. Maar er is ook vaak extra begeleiding en speciaal vervoer noodzakelijk. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Daarom organiseert Fonds Gehandicaptensport ook dit jaar weer een landelijke collecte.

Sta jij ook met jouw vereniging als één team achter de sporters met een handicap? Fonds Gehandicaptensport werkt graag samen met partners in de sport zoals sportbonden en verenigingen. Jullie weten immers als geen ander wat sport kan betekenen. Hoe belangrijk het is. Maak jouw vereniging en mede sporters daarom ook enthousiast en meld jullie aan!

Door ons te helpen met collecteren tijdens de landelijke collecteweek van 29 maart t/m 4 april aanstaande, help je niet alleen de sporters met een handicap maar ook jouw eigen vereniging. Maar liefst 25%(*) van jullie collecteopbrengst is voor de vereniging. Daarnaast maak je als vereniging kans op een stimuleringssubsidie van maar liefst € 500!

Ruim 300 verenigingen collecteren al én met succes. Ga dus ook snel naar www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek voor meer informatie of om je aan te melden.

Namens het team van Fonds Gehandicaptensport en alle sporters met een handicap heel erg bedankt!
 

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.