Mentor Support zoekt maatje in omgeving Rotterdam


09 juli 2015  /  Bron: Mentor Support

Elke maand een leuke activiteit ondernemen en ondertussen iemand enorm blij maken, is iets wat iedereen wel aanspreekt. Mentor Support is een programma voor jongeren, in de leeftijd van 15-21 jaar oud met een visuele en/of lichamelijke beperking. Het programma kan echter niet zonder een enthousiaste vrijwilliger. Ben jij de nieuwe mentor?

Woonachtig in de omgeving van Rotterdam en tussen de 22 en 35 jaar? Meld je dan nu aan voor het programma van Mentor Support. In een jaar tijd ga jij leuke en sociale activiteiten ondernemen met een jongere uit Capelle aan den IJssel. Deze jongere is tussen de 15 en 21 jaar oud, zit in een rolstoel en heeft een visuele beperking.

De handicap hoeft echter geen barrière te vormen voor de sociale ontplooiing van de jongere. Samen kunnen jullie een feest organiseren, een toekomstige opleiding of werkplek bezoeken of veel plezier beleven aan vrijetijdsbesteding, zoals bijvoorbeeld rolstoelsport.

Vrijwilligers krijgen van te voren een training van Mentor Support en voor deelname ontvangen zij een VU certificaat. Voor meer informatie en/of aanmelding klik hier.
 

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.