150 scholieren doen mee met Rotterdam Sport op Maat week


14 augustus 2014

Na het succes van vorig jaar, wordt dit jaar opnieuw de Rotterdam Sport op Maat dag georganiseerd. Deze vindt plaats op zaterdag 13 september is op Sportplaza Zuiderpark. Je kunt van 12.00 tot 16.00 uur kennismaken met 25 verschillende sport- en beweegactiviteiten voor mensen met beperking.

Voorafgaand aan de Rotterdam Sport op Maat dag wordt dit jaar de eerste editie van de Rotterdam Sport op Maat week georganiseerd. Tijdens deze week doen zes scholen mee aan onder andere clinics aikido, hockey, persluchtduiken, tennis en circus. In totaal doen er rond de 150 leerlingen mee, hiermee is de Rotterdam Sport op Maat week volgeboekt. De leerlingen kunnen deelnemen aan een clinic en na deze kennismaking kunnen de leerlingen tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag dezelfde en/of andere sport(en) verder uitproberen. Met de volgeboekte Rotterdam Sport op Maat week in het vooruitzicht belooft de Rotterdam Sport op Maat dag een groot succes te worden.

De Rotterdam Sport op Maat week is mogelijk gemaakt door de Jongeren Bijdrageregeling. Voor meer informatie over de Rotterdam Sport op Maat week of dag kun je terecht bij Rotterdam Sport op Maat via (010) 242 93 15 en info@rotterdamsportopmaat.nl.

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.