Sporten met Dirk Kuyt tijdens de Dirk Kuyt Foundation Sportdag


Dirk Kuyt Foundation Sportdag

05 oktober 2015

Op zondag 15 november vindt de Dirk Kuyt Foundation Sportdag plaats. Deze sportdag staat in het teken van sporten met een beperking en laat je kennis maken met aangepaste sporten. De sportdag vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam van 10.00 tot 15.00 uur (tijden onder voorbehoud). Dirk Kuyt en bekende (oud) topsporters/trainers sporten deze dag met jou mee!

Heb jij altijd al een keer willen korfballen of maak je liever kennis met rolstoelhockey of zitvolleybal? Het kan allemaal! Tijdens de Dirk Kuyt Foundation Sportdag worden er voor 120 sporters met een beperking verschillende sportclinics aangeboden. In samenwerking met sportbonden en -verenigingen verzorgen ze zes sportclinics, dit zijn drie clinics per doelgroep.

Je kunt kiezen voor de LG-sportclinics; Rolstoelhockey, rolstoelbasketbal en zitvolleybal.
Let op; je hoeft niet rolstoel-gebonden te zijn om aan deze clinics deel te nemen.

Of je kunt kiezen voor de G-sportclinics; G-voetbal, G-korfbal en G-judo.
Let op; voor deze clinics moet je zelfstandig kunnen lopen/staan

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de sportclinics en wil jij samen sporten met Dirk Kuyt en bekende (oud) topsporters/trainers? Meld je dan nu aan voor de Dirk Kuyt Foundation Sportdag! Je kunt je hier aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. In het formulier kun je aangeven aan welke 3 clinics je graag mee wilt doen.
Let op vol=vol en er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Karlijn van Leeuwarden, bereikbaar op 06-28 28 70 61 of per mail naar karlijn@dirkkuytfoundation.nl
 

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.