Gratis dansavond bij Noes Fiolet Studio's voor jongeren met een beperking


20 november 2014

Zaterdagavond 29 novemerber opent dans- en sportstudio Noes Fiolet Studio’s in samenwerking met Time 4 Chance (T4C) haar deuren voor jongeren met een beperking.

Noes Fiolet Studio’s verzorgt dans- en bewegingslessen voor tieners en jongeren. De leerlingen maken tijdens deze lessen kennis met verschillende dansstijlen, muziek en techniek. Deze actieve en afwisselen dans- en bewegingslessen focust op coördinatie, evenwicht, conditie, houding, expressie en muzikaliteit, maar dansplezier staat altijd voorop.

Op 29 november zijn alle jongens en meisjes van 14 tot 21 jaar met een lichamelijke beperking of een chronische ziekte van harte welkom om mee te doen aan de dansavond: ‘Dancing with a Twist’. Tijdens deze avond zal er gedanst worden op muziek van een DJ, zijn er verschillende dansuitvoeringen te zien en kan er mee worden gedaan aan een workshop. De inloop is om 18.30 en om 19.00 zal deze gezellige dansavond van start gaan. Na een mooie je avond zullen de deuren zich om 21.30 weer sluiten. Iedereen is uitgenodigd bij Noes Fiolet Studio’s op de Dakotaweg 265, 2905 AB te Capelle aan den IJssel. Deelnemen aan deze avond is gratis!

Ben je geïnteresseerd? Vergeet je dan niet aan te melden via: t4c.aanmelden@gmail.com.
 

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.