Bezoek de schaatsvriendendag in Biddinghuizen!


29 januari 2015

Wil je op het ijs staan naast schaatsgrootheden als Barbara de Loor of Annemarie Thomas? Bezoek dan de 6e editie van de KPN Schaatsvriendendag op zondag 1 maart in Flevonice. De schaatsdag in Flevoland is voor iedereen toegankelijk en dat betekent dat je ook met een rolstoel het ijs op kan! Mensen met een beperking kunnen zich samen met maximaal vier schaatsvrienden aanmelden om op deze geweldige dag het ijs op te gaan.

Deelname aan de Schaatsvriendendag is gratis en je kunt van verschillende topschaatsers leren hoe je een betere schaatser wordt. Hierbij geldt dat niks moet en alles mag. Wil je liever vrij schaatsen dan is dat prima! Daarnaast kan je meedoen met verschillende andere activiteiten die dit evenement te bieden heeft, zoals curling, sledge-hockey en priksleeën. Deelname aan de dag is gratis en bovendien is het een unieke kans voor mensen met een handicap om te kunnen ervaren wat het is om een schaatser te zijn. Ook is er voor jou en je vrienden een eenvoudige lunch inbegrepen.

Wil jij er bij zijn? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier. Je moet wel snel zijn, want het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol.
 

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.