Dirk Kuyt Sportdag op 4 juli


17 juni 2015  /  Bron: www.dirkkuytfoundation.nl

Op zaterdag 4 juli organiseert de Dirk Kuyt Foundation in samenwerking met de VriendenLoterij een sportdag om kennis te maken met aangepast sporten. Dirk Kuyt en bekende (oud) topsporters/trainers sporten deze dag met jou mee!

Wil je ook eens kennis maken met, en het sportplezier ervaren van, bijvoorbeeld rolstoelbasketbal of judo? Dat kan! Voor 120 sporters met een beperking bieden we op de Dirk Kuyt Foundation Sportdag zes verschillende sportclinics aan in het Topsportcentrum van Rotterdam. In samenwerking met sportbonden en -verenigingen verzorgen we zes sportclinics, daarbij hebben we drie clinics per doelgroep.

De Dirk Kuyt Foundation Sportdag is naast sporten ook een dag van plezier en mooie ontmoetingen met sporters. Vind je het leuk om deel te nemen? Schrijf je dan nu in, want vol=vol!

Het programma is van 09.00 – 15.00 uur, een volledig programma ontvang je na bevestiging van je inschrijving. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Karlijn van Leeuwarden, bereikbaar op 06-28 28 70 61 of per mail naar karlijn@dirkkuytfoundation.nl.

Ander nieuws

Hier verschijnen binnenkort landelijke berichten over sport met een beperking.